Com és que el Plàncton és tan important?

 


Com és que 
el Plàncton és tant important?

Les nenes i nens de la classe ja hem acabat el projecte que ha derivat del nom de la classe: La classe de l'aigua. 

Un projecte on hem investigat infinitat de preguntes que ens han anat sorgint partint de qui viu al mar i descobrint uns éssers vius molt petits, tant que s'han de veure amb
microscopi, amb qui hem compartit moltes estones de bany a la platja durant els nostres estius. 

Així doncs, un projecte ple d'experiències: Hem pogut crear prototips de xarxes de pesca, provar-les al port i gràcies a la col·laboració del institut de ciències del Mar, hem gaudit observant en les seves instal·lacions els diferents tipus de plàncton. 

A  més, des del Programa Faig ens van donar la oportunitat d'anar a la Fira Faig on vam poder presentar el nostre projecte a la UPC i compartir-lo amb altres escoles. Teniem una part més d'exposició i una altra de provar les nostres xarxes amb un espai per a propostes de millora.  Alhora, vam veure projectes d'altres escoles i vam poder compartir els diferents aprenentatges amb altres nens i nenes d'escoles de Barcelona. A més, també hi havia nois i noies de diferents instituts on presentaven projectes de robòtica. En aquella Fira vam rebre moltes felicitacions i el reconeixement per la feina ben feta ens va donar molta energia. 

Per últim, vam convidar les famílies a l'escola per a presentar-lis tot el que haviem investigat i treballat, però aquest cop ho vam fer més manipulatiu amb espais per a poder jugar amb jocs de taula que haviem creat, plastelina per a poder fer plàncton amb les families, microscopis i altres tallers per a poder ensenyar tot el que haviem investigat. 

Com a producte final, vam crear un video amb força documentació gràfica de tot el projecte i amb les explicacions de cada sessió i aprenentatges. 

Hem treballat moltissim però estem molt orgullosos i orgulloses de la feina feta i de tot el que hem après. 

Si voleu veure les fotos, podeu clicar al següent enllaç.

Esperem que us agradi!

Nenes i nens de la classe de 3r A de la Classe de l'aigua.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 2n i 3r - 1r dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 2n dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 3r dia a la Sala