Colònies 2n i 3r - 2n dia a la Sala

 


SEGON DIA A LA SALA (colònies 2n i 3r)

Avui els i les contrabandistes de la Sala ens hem llevat amb força energia, tot i que la nit no ha estat precisament curta. 

Ens hem llevat amb temps suficient per tenir estona lliure, parar taula i fer un bon esmorzar a base d'embotits, magdalenes i llet. 

Seguidament, hem acomplert les activitats de gimcana i geocatching per la natura i hem après infinitat de coses sobre orientació a la muntanya. 

Parar per dinar i agafar més forces! I també respectar els torns de parar i desparar taula seguint amb els hàbits de convivència i higiene. Dinar arròs amb tomàquet i pollastre amb patates.

A la tarda excursió tots i totes juntes per la muntanya: Pujades, baixades i parades per observar la fauna i flora del nostre entorn. Com podem descobrir si una pinya ha estat rosegada per un esquirol o per un ratolí? Com podem descobrir si els arbres estan pelats a causa de les banyes dels cérvols o dels porcs senglars? Com és que hi ha fòssils a la muntanya? Totes aquestes i moltes d'altres hem pogut investigar i trobar resposta gràcies a l'observació curosa i de les deduccions que hem pogut anar fent. 


I què me'n dieu de la bassa de petroli al mig de la muntanya?, què hi fa?
, una ruta per la muntanya per a compartir, descobrir i conèixer més allò que ens envolta i que tenim a prop i que si, parem atenció ens enlluerna i al·lucina.   

En arribar, dutxes, temps lliure i a sopar! I després?, joc de nit i discooooo!

La nostra segona i última nit! Que ràpid passa el temps quan s'està bé!! 

I ara, shhhh a dormir! Bona nit, famílies!

Aquí podreu gaudir de les fotos que ens han fet avui!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 2n i 3r - 1r dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 3r dia a la Sala