COLÒNIES MAS GORGOLL 2n i 3r - 2n dia

 


6 d'octubre: Segon dia!

Ens hem llevat, hem esmorzat i ja estem a punt per a continuar descobrint el que ens amaga la casa de colònies, però també per a descobrir com funciona el mar amb les seves xarxes tròfiques, hologrames i qui hi habita.

Així doncs, aquest mati hem estat fent activitats per les rodalies de la casa de colònies. Seguidament hem dinat llenties amb croquetes i després hem tornat a anar d'excursió. Aquest cop, al port de Palamós. Hem pogut observar els diferents vaixells i distingir els que són de pesca i els que són de gaudi. 

Hem pogut entrar al Museu de la Pesca i ens han explicat les diferents tècniques de pesca que fan servir ara i abans i com s'han modernitzat. El que si que s'ha modernitzat és tot el procés de subhasta del peix: On abans cridàven el preu del peix, ara s'ha convertit en una sala en silenci on hi ha pantalles amb el peix que s'oferta i amb un mando, com si anessis a canviar de canal, tries el preu que vols pagar per aquest peix. Alhora, ens hem adonat que no era una subhasta qualsevol, sinó que era una subhasta a la holandesa, és a dir, a la inversa! Així doncs, els peixaters o peixeteres o els amos dels restaurants, que són els únics que poden entrar a la llotja i participar en la subhasta, han d'anar molt en compte, ja que, a vegades, per a voler pagar menys, es poden quedar sense el peix que volen!

Tot seguit, hem tornat a Mas Gorgoll on hem berenat i gaudit d'una meravellosa estona de dutxa que ens ha anat genial.

A la nit, conjur pirata que ha fet que la nostra aigua canviés de color!!! I quan hem arribat al menjador....SORPRESA!!! Sopar pirata i aigua de diferents colors als nostres gots! El conjur que hem fet de manera conjunta ha funcionat!!!!

 I després de sopar... FESTA PIRATA! 

I ara, ja moooolt cansats, anem a dormir, que, tot i que sigui la última nit, encara ens queden moltes aventures per a viure demà!

Voleu veure les fotos del nostre dia? Cliqueu aquí!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 2n i 3r - 1r dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 2n dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 3r dia a la Sala