TALLERS DE LA SETMANA CULTURAL A MITJANS: EL POBLENOU DESCONEGUT


Al cicle de mitjans hem treballat el tema de la Setmana Cultural, el Poblenou desconegut, a través dels Tallers. Podeu trobar a continuació una petita explicació de cadascun d'ells. 

TALLER 1: D'ON VE EL NOM DE LA NOSTRA ESCOLA? SEMPRE HA HAGUT UNA ESCOLA AQUÍ?  Els orígens rurals del Poblenou, com ha canviat el paisatge i les solucions que es van trobar per transformar la llacuna originària en el terreny que coneixement ara, els jocs i els vestits antics, les masies... 


TALLER 2: SI VIATGESSIS EN EL TEMPS A LA FÀBRICA DE CAN FELIPA A L'ANY 1900, COM SERIA LA TEVA VIDA? Dos infants, la Dolors i el Bernat, ens introdueixen al Poblenou industrial i en plena transformació social. De la seva mà hem conegut la Declaració dels Drets dels Infants i hem reflexionat sobre la seva vigència avui dia. 


TALLER 3: QUIN IMPACTE VAN TENIR LES OLIMPÍADES AL POBLENOU? Els jocs d'ara i d'abans, els equipaments antics i els nous, el canvi en les infraestructures i la fesomia del barri. 



Finalment, ho vam compartit tot amb les famílies a la jornada de Portes Obertes, amb una mostra dels nostres treballs i descobriments.

               
 


                              

    


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 2n i 3r - 1r dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 2n dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 3r dia a la Sala