JOCS FLORALS 2018. Classe de El Mar. 3er B

1er guanyador: 

ELS ANIMALS MARINS
I EL PARC AQUÀTIC
Era una vegada, en un parc aquàtic, on hi havia molts animals marins. Els animals estaven molt tristos perquè volien anar al mar, però no podien ja que els cuidadors del parc aquàtic no els deixaven sortir al mar, per què si no perdrien la feina.


Un dia els cuidadors del parc aquàtic van fer una reunió, uns deien que els animals havien de tornar al mar per què estaven tristos i també per què semblava que trobaven a faltar a la seva família. Els altres deien que no, perquè s’havien de quedar al parc aquàtic perquè si no perdrien  la feina.


Uns anys després un grup d’orques va passar per allà i es van adonar que hi havia animals dins del parc aquàtic.
Aleshores van intentar trencar la porta, però els hi va costar molt. Llavors, donat que van fer molt de soroll un cuidador que volia que els animals tornessin al mar, va anar a veure el que estava passant. Va veure les orques i els hi va dir:
- No us preocupeu aniré a buscar els altres cuidadors que estan d’acord amb mi i els hi diré que m’ajudin a aixecar la reixa perquè els vostres amics es puguin escapar.


Llavors el cuidador va tornar amb uns quants amics seus i van demanar a les orques que les ajudessin a aixecar la reixa, aleshores tots junts van aixecar la reixa, les orques van ajudar els animals del parc aquàtic a tornar amb les seves famílies i els cuidadors van trobar un altre feina i van viure feliços per sempre més.

Autora: Pauline Gavila

2n guanyador:

LA CARRERA DEL JAI

Vet aquí en un poblet poblàs on tothom tenia nas, un nen molt pobre que es deia Jai i tenia 17anys. Un dia va anar a casa del seu avi Sensiu a demanar-li diners.
Llavors el seu avi li va dir que ell també era una mica pobre i que només podia fer una cosa que era donar-li un cotxe de carreres molt, molt, molt vell perquè competís contra els millors conductors de cotxes de carreres del món!. En Jai va pensar que amb aquell cotxe vell no guanyaria ni en mil anys als millors conductors de cotxes de carreres, però en Sensiu li va dir que en veritat el cotxe vell podia anar a 400 km per hora.

En Jai al sentir aquelles paraules d’immediat li va preguntar on estava l’estadi dels millors conductors de cotxes de carreres del món.


Llavors li va dir que l’estadi estava situat en el carrer secret, de sobte en Jai es va adonar que no tenia el carnet de conduir i no tenia 18 anys per poder-se treure el carnet però afortunadament en Sensiu li va preguntar quin dia feia anys?, el Jai va respondre que els feia l´endemà. Es clar demà em podré treure el carnet de conduir, visca!, ei per cert Sensiu ja és de nit me’n vaig a casa a dormir tornaré demà zzz…
A l’endemà quan ja era de dia va anar a casa del Sensiu. Un cop allà en Jai va saludar al seu avi  Sensiu. Jai va dir: ja tinc 18 anys me’n vaig a treure el carnet, tornaré d’aquí 7 hores a buscar el cotxe. 7 hores després ja tenia el carnet i en uns minuts el casc posat, me’n vaig cap al torneig 3,2,1!. Que ràpid  que va això!.
A la carrera va trobar un noi: ei qui ets tu ? - sóc en Gunter ha ha ha et desinflaré la roda pum xinxetes! Jai va dir: Ahhh tinc la roda punxada, ei que és aquest botó que posa curar?  l´apretaré. Genial ja està curada la roda i només queden 300 metres, acceleraré fiuuuuu vaig a 1000 km per hora!.
A l’últim moment en Jai va adelantar en Gunter i va guanyar la carrera després de rebre el premi va anar a casa a celebrar la victoria amb el seu avi.
Carrera guanyada igual a honor i fama.
                                            
Autor: Toni Arbonés

3er guanyador


ELS GERMANS HOOD AL PLANETA MARÍ

Vet aquí una vegada tres germans  descendents de Robin Hood i fills d’una famosa maga. Es diuen Luna Hood, David Hood i Ariadna Hood. Són pirates bons.

Un dia van anar amb el seu vaixell pirata a un port d’un país Africà, on van veure a famílies fugint. Es van apropar a elles i en  David els va preguntar:

-Per què fugiu?  

- Perquè ens hem quedat sense casa a causa de la guerra i els llacs i rius estan contaminats!

Ara era el moment de treure el mapa del planeta del tresor. Van transformar  el seu vaixell pirata en una nau espacial.




Al cap d’un temps van veure un planeta que era tot mar i nomes hi havia un continent, anomenat Marí.



Els germans Hood van veure als habitants. Són tots blaus i tenen brànquies.


En aquell moment es va provocar un terratrèmol i van veure un vaixell dintre un remolí. Es van apropar. Van entrar en el remolí que els va portar a dintre d’un gran forat obert  a la terra. Mentre queien veien pedres precioses. Les agafen. Ja fora del forat, els extraterrestres que han vist com han agafat les pedres, els diuen:

-Aquestes pedres estan maleïdes! Abans feien guerres per culpa de  les pedres.

Luna diu:

-Les necessitem el nostre planeta esta contaminat.

Els extraterrestres els van dir:

-Us donaren una poció màgica. Penses el que vols aconseguir i tires una gota on vols que passi el que has pensat i ja està.

Tots tres germans van dir: Gràcies i adéu.

Van tornar a la Terra, a Àfrica, i van desitjar: no més guerres i un planeta  més net.
                       Fi
Autora: Ariadna Folch

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 2n i 3r - 1r dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 2n dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 3r dia a la Sala