PROJECTE DANSART A L'ESCOLA

 PROJECTE DANSART A L'ESCOLA


La classe de la Màgia i del Cinema hem participat al projecte de DansArt!!!!

Així com el pintor/a utilitza els colors i les teles, el music l’instrument i el so per expressar, en dansa el llenguatge és el moviment i l’instrument és el cos. Tots i totes tenim un cos, i tots i totes creem/fem moviment cada dia, per tant, tothom pot dansar i crear a partir del moviment que crea el seu cos a l’espai, el temps i, en relació amb els altres i l’entorn. El que fa que aquell moviment es converteix en dansa, és la intenció que es vulgui donar, i l’ordre i el joc que es faci amb elements del moviment per
transmetre la idea que volem.

En la dansa creativa no hi ha res que estigui bé o malament, no hi ha rutines per aprendre, ni passos específics. L’objectiu de la dansa creativa és que cada infant: 

EXPERIMENTI I VIVENCIÏ, 

COMUNIQUI I CONNECTI, i, 

finalment CREI I EXPRESSI a través del MOVIMENT.

La Dansa del roure ha estat el nostre fil conductor per poder crear les 6 escenes del conte conjuntament amb l'escola Catalònia de Barcelona, l'escola Calonge de Mallorca.

Ha estat una gran experiència on el nostre cos ha descobert que pot crear moviments i dansar-los lliurement amb el so de la música.

Com ho hem fet? 

Hem seguint 3 fases: 

1. La fase de vivenciació: hem viscut en primera persona sessions de Dansa Creativa

2. La fase de creació: una vegada hem conegut la història, hem creat una improvisació per les nostres dues escenes de l'espectacle final.

3. Fase de filmació: ens hem filmat en les nostres 2 escenes i les han incorporat al vídeo de l'espectacle final, "La dansa del Roure"


Però el millor moment va ser el dia que vam poder compartir amb els nostres famílies l'estrena del conte amb les escenes i poder viure una sessió de dansa creativa plegats.




Cliqueu damunt del cérvol!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 2n i 3r - 1r dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 2n dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 3r dia a la Sala