Segon dia a l'Estartit


Avui ha estat un dia intens a la vora del mar. De bon matí hem estat fent jocs de construccions a la platja de l'Estartit, gaudint de les moltes possibilitats lúdiques de l'entorn.





 

També hem conegut la història del pirata i el rei Huk, que ens ha deixat com a testimoni les restes d'un vaixell ensorrat a la part de darrera de la casa de colònies. Allà hem fet mèrits per convertir-nos en veritables pirates bons, baixant per tirolines i completant un circuit de força i equilibri. 







Un cop provada la nostra vàlua com a marins, hem estat preparats per pujar al Nautilus i navegar fins les illes Medes. Allà hem conegut la història dels seus noms, hem vist gavines i corbs marins, i hem baixat a la quilla del vaixell per admirar el preciós fons marí, colonitzat per un prat de posidònia autòctona, un ecosistema d'equilibri fràgil on viuen moltíssimes espècies marines. 





Ha sigut un dia molt complert... Arribada la nit, després de sopar, una mica de discoteca per acomiadar aquestes colònies i a dormir s'ha dit! 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies 2n i 3r - 1r dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 2n dia a la Sala

Colònies 2n i 3r - 3r dia a la Sala